• Home
  • Defensiegoederen (Domeinen Roerende Zaken) Amersfoort

Defensiegoederen (Domeinen Roerende Zaken) Amersfoort

Overzicht

Online veiling i.o.v. Domeinen Roerende Zaken (Ministerie van Financiën) ,o.a.: Legerkleding, laarzen, compressoren, voertuigstoelen, banden, kantoorbenodigdheden, medische goederen, camouflagenetten, zeilen, groot keuken benodigdheden, etc.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 25 september 2014 om 13:00 uur
Sluiting vanaf maandag 29 september 2014 om 17:15 uur
Kijkdag(en) donderdag 25 september 2014 van 09:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Kryptonweg 8 (Hal 1), 3812 RZ Amersfoort, Nederland (Plan route)


vrijdag 03 oktober 2014 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling enkel per PIN of per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Een aantal van de goederen die wij voor de Domeinen veilen zijn in beslag genomen door Justitie of andere opsporingsinstanties. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 100% compleet zijn en optimaal functioneren.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Als u goederen wilt laten bezorgen dan kunt u dit, tegen aanvullende kosten, regelen via een transporteur naar keuze. Op de transportpagina vindt u het aanbod van transporteurs waarmee BVA Auctions bekend mee is.

Let op! Wanneer in een faillissementsveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen