• Home
  • Horloges & Sieraden

Horloges & Sieraden

Overzicht

Online veiling, o.a.: Heren- en dameshorloges, merken w.o.: ‘Alfex – Cartier – Rolex – Tag Heuer, etc.
Zilver en (wit-)gouden sieraden, w.o.: ringen, colliers, armbanden, oorsieraden, etc.

Belangrijke informatie

Goederen worden gratis thuisbezorgd binnen heel Nederland. Wij verzoeken u vriendelijk de betaling voor donderdag 26 maart 2015 te voldoen. U ontvangt de gekochte goederen 5 werkdagen na de uiterlijke betalingsdatum

Veilinggegevens

Start veiling zondag 15 maart 2015 om 17:00 uur
Sluiting vanaf zondag 22 maart 2015 om 19:45 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Betaling enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie het FAQ