• Home
  • Hengelsport groothandel Ultimate International B.V. (1) te Boxmeer

Hengelsport groothandel Ultimate International B.V. (1) te Boxmeer

Overzicht

Online faillissementsveiling van handelsvoorraad en bedrijfsinventaris i.o.v. curator mr. P.R. Dekker (Dekker en Smits Advocaten te Rosmalen) en pandhoudster, o.a.: KARPER- EN ROOFVISARTIKELEN w.o.: ‘Salmo’ collectie, ‘Dynamite’ volledige collectie, ‘Rozemeijer’ HENGELS, ‘Q-match’ ACCESSOIRES, groot aantal MAGAZIJNSTELLINGEN etc.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 20 november 2009 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 25 november 2009 om 18:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 20 november 2009 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Lionstraat 8, 5831 AK Boxmeer, Nederland (Plan route)


dinsdag 01 december 2009 van 09:00 uur tot 16:00 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Voor het gehele productassortiment van Ultimate International B.V. verwijzen wij u naar onderstaande website www.ultimatehengelsport.nl. Daar vindt u de diverse merken zoals Rozemeijer en Dynamite Baits

Let op! Gezien het aantal kavels wordt deze veiling opgesplitst in 4 veilingen. Voor deze 4 veilingen zal 1 kijkdag worden gehouden op 20-11-2009.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Als u goederen wilt laten bezorgen dan kunt u dit, tegen aanvullende kosten, regelen via een transporteur naar keuze. De volgende transporteurs werken geregeld voor onze klanten en zijn bekend met bva-auctions:

Leko Expeditie kan het gros van de kavels voor u demonteren en/of transporteren. Via de website www.leko.nu kunt u een offerte aanvragen. Leko is telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 08.00 uur en 17.00 uur op het telefoonnummer 072-5404108. U kunt Leko ook mailen via emailadres info@leko.nu.

Voor professionele demontage en zwaar transport van industriële machines kunt u terecht bij:

-PAX Bouw en Industrieservice BV. Kijkt u op de website www.paxbis.nl voor meer informatie over PAX.
-Klomp Transport BV. Kijkt u op de website www.klomptransport.nl voor meer informatie over Klomp.

U gaat direct een overeenkomst aan met de transporteur en de betaling voor het vervoer dient dan ook via de transporteur te geschieden. Voordat de goederen afgehaald kunnen worden door de transporteur dient uw betaling van de kavels op onze rekening te zijn bijgeschreven.