• Home
  • lanfp B.V. te Zundert

lanfp B.V. te Zundert

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. curator Mr. S.B.M. Tilman (MannaertAppels Advocaten, Breda) van bedrijfsmiddelen uit het faillissement Ianfp B.V., o.a., o.a.: Villa met 22 kamers, inclusief wellness centre, restaurant, dansvloer, loungegedeelte, bioscoop, etc.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 26 juni 2015 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 01 juli 2015 om 16:15 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Meirseweg 56, 4881 MJ Zundert, Nederland (Plan route)


woensdag 08 juli 2015 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Voor aanvullende diensten, zoals het transporteren en/of demonteren van kavels, kunt u terecht op onze informatiepagina. Op deze pagina staat een overzicht van bedrijven waar onze klanten regelmatig gebruik van maken.

Let op! Wanneer in een faillissementsveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact & Vragen