• Home
  • Faillissementsgoederen te Leiden

Faillissementsgoederen te Leiden

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 21 oktober 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 25 oktober 2016 om 19:15 uur
Kijkdag(en) vrijdag 21 oktober 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Rooseveltstraat 49, 2321 BL Leiden, Nederland (Plan route)


woensdag 02 november 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank of per PIN mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Voor aanvullende diensten, zoals het transporteren en/of demonteren van kavels, kunt u terecht op onze informatiepagina. Op deze pagina staat een overzicht van bedrijven waar onze klanten regelmatig gebruik van maken.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen