• Home
  • Massief eiken, parket, laminaat en pvc vloeren te Zwolle

Massief eiken, parket, laminaat en pvc vloeren te Zwolle

Overzicht

Online veiling van, o.a.: Laminaat vloeren, pvc vloeren, ondervloeren, hoge plinten, etc.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 02 december 2016 om 13:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 07 december 2016 om 20:45 uur
Kijkdag(en) vrijdag 02 december 2016 van 10:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Marsweg 47, 8013 PE Zwolle, Nederland (Plan route)


donderdag 15 december 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! De ingang bevindt zich aan de Edisonstraat.

Let op! Betaling is enkel per bank of per PIN mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Voor aanvullende diensten, zoals het transporteren en/of demonteren van kavels, kunt u terecht op onze informatiepagina. Op deze pagina staat een overzicht van bedrijven waar onze klanten regelmatig gebruik van maken.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen