• Home
  • Wellness & lounge meubilair te Oudenbosch

Wellness & lounge meubilair te Oudenbosch

Overzicht

Online veiling o.a.: Stoom- en douchecabines, badkamermeubelen, (massage)baden, outdoorspa’s, sanitair, sauna’s, tuininrichting, rolstoelen, zelfbalancerende scooters, etc.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 19 oktober 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 26 oktober 2016 om 18:45 uur
Kijkdag(en) woensdag 19 oktober 2016 van 09:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)
Let op! Om de locatie te bereiken rijdt u links van het pand het terrein op tot bij de laad- en losdocks.

Ophaaldag(en) Locatie : Industrieweg 10, 4731 SC Oudenbosch, Nederland (Plan route)


woensdag 02 november 2016 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Let op! Om de locatie te bereiken rijdt u links van het pand het terrein op tot bij de laad- en losdocks.
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. € 1000,- ) te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Voor aanvullende diensten, zoals het transporteren en/of demonteren van kavels, kunt u terecht op onze informatiepagina. Op deze pagina staat een overzicht van bedrijven waar onze klanten regelmatig gebruik van maken.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen