• Home
  • Jewels & Watches (1/2) te Amersfoort

Jewels & Watches (1/2) te Amersfoort

Overzicht

Openbare veiling i.o.v. belanghebbende, o.a.: Gouden armbanden, gouden colliers, zilveren manchetknopen, gouden hangers, dames horloges, heren horloges, gouden ringen etc.

Hulp nodig met het kiezen van je ringmaat? Bepaal je ringmaat via deze tabel.

Belangrijke informatie

Goederen worden gratis thuisbezorgd binnen heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België. Bij de kavelomschrijving staat meer informatie over de wijze van bezorging van uw kavel.

Wij verzoeken u vriendelijk de betaling voor dinsdag 27 september 2016 te voldoen. U ontvangt de gekochte goederen 5 werkdagen na de uiterlijke betalingsdatum

Bekijk ook deze veiling in Amersfoort
Jewels & Watches (2/2) te Amersfoort

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 14 september 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 22 september 2016 om 18:30 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
woensdag 14 september 2016 van 13:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Kijkdag 2
donderdag 15 september 2016 van 13:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Betaling enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen