• Home
  • Sieraden en horloges (Domeinen Roerende Zaken) te Amersfoort

Sieraden en horloges (Domeinen Roerende Zaken) te Amersfoort

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 14 oktober 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 20 oktober 2016 om 20:30 uur
Kijkdag(en) vrijdag 14 oktober 2016 van 10:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)
Bezichtiging geschiedt op aanvraag. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 12 oktober 2016 voor 12.00uur. Aanmelding geschiedt per mail.

Ophaaldag(en) Locatie : Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort, Nederland (Plan route)


donderdag 27 oktober 2016 van 12:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Een aantal van de goederen die wij voor de Domeinen veilen zijn in beslag genomen door Justitie of andere opsporingsinstanties. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 100% compleet zijn en optimaal functioneren.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen