• Home
  • Sinterklaas veiling

Sinterklaas veiling

Overzicht

Online veiling van nieuwe producten die gratis worden thuisbezorgd, o.a. Spelgoed w.o. Fischer Price, Barbie etc, Patton Barbecue, Drone, Gereedschapsets w.o. Schroevendraaierset, Ring-steeksleutel set etc, Parfum van o.a. Calvin Klein, Davidoff etc, Horloges w.o. Michael Kors, Armani, Loopfiets, Zitzak, Verlichting, JBL koptelefoon, Games w.o. Grand Theft auto V voor XBOX One, Etc.

Kavels worden gratis bezorgd binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België. Bij de kavelomschrijving staat meer informatie over de wijze van bezorging van uw kavel.

Wij verzoeken u vriendelijk na ontvangst van uw factuur per e-mail binnen 3 werkdagen de betaling te voldoen, uiterlijk voor donderdag 24 november 2016.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 16 november 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf zaterdag 19 november 2016 om 18:00 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Betaling enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie het Contact en vragen