• Home
  • Kerstveiling met gratis bezorging

Kerstveiling met gratis bezorging

Overzicht

Online veiling van nieuwe producten die gratis worden thuisbezorgd, o.a. Rendier met slee lichtslang, Parfum w.o. Calvin Klein, Horloges voor hem en haar w.o. Esprit, Puma, Diesel etc, Gifstsets w.o. Hugo Boss, Guess armband, Smartwatch, Tassen, Extrene harde schijf 1TB, Verlichting w.o. hanglampen, Etc.

Kavels worden gratis bezorgd binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België. Bij de kavelomschrijving staat meer informatie over de wijze van bezorging van uw kavel.

Wij verzoeken u vriendelijk na ontvangst van uw factuur per e-mail binnen 3 werkdagen de betaling te voldoen, uiterlijk voor donderdag 15 december 2016.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 06 december 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf zondag 11 december 2016 om 21:00 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen