• Home
  • Bestratingsmaterialen te Amersfoort

Bestratingsmaterialen te Amersfoort

Overzicht

Online veiling van, o.a.: Bloembakken, muurblokken, stenen, tegels, opsluitbanden, etc.

Belangrijke informatie

Let op! Deze kavels worden franco geleverd binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Waarvan de levering moet geschieden binnen 3 weken na de sluitdatum van de veiling. Tevens dient het los adres goed bereikbaar te zijn voor een trailer. Nadat de betaling is voldaan zal onze opdrachtgever contact met u opnemen om een bezorgdatum af te spreken.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 27 oktober 2016 om 11:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 02 november 2016 om 20:45 uur
Kijkdag(en) donderdag 27 oktober 2016 van 08:00 uur tot 10:00 uur
(Plan route)

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Betaling enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie het Contact en vragen