• Home
  • SFN Sportpaarden

SFN Sportpaarden

Voor deze veiling is een persoonlijk biedlimiet nodig. In de veilinginformatie leest u hoe u uw biedlimiet kunt verhogen.
Nog niet geregistreerd bij BVA Auctions? Vul nu uw registratie in.

Overzicht

Openbare online veiling i.o.v. SFN van SFN sportpaarden; o.a.: SFN Zenith N.O.P. (v. Rash R x Fuego du Prelet), Aquila SFN (v. Ovidius x Lauriston), Chuck Blue SFN (v. Mr Blue x Garmisch), Djumpsina SFN (v. Zurich x Manhattan)

Programma kijkdag
Op maandag 19 september is er een kijkdag en worden de paarden gepresenteerd. Dit is de laatste kans voor potentiële kopers om de paarden van dichtbij te bekijken. De kijkdag zal plaatsvinden bij de stallen van Wout-Jan van der Schans. De bezichtiging is mogelijk van 14:00 uur tot 18:00 uur.

Landgoed Balkenschoten
Barneveldseweg 122
3862 PD Nijkerk


Bieden in deze veiling

Naast onze gebruikelijke registratie vragen wij u bij deze veiling om u zich aan te melden en ontvangen wij een kopie van een geldig legitimatiebewijs, een borgsom of een eventuele bankgarantie. Het bedrag van de borgsom of bankgarantie is afhankelijk van het kavel waarop u wilt bieden. Onderstaand de verdeling van de kavels:

Borgstelling (borgsom of bankgarantie)
Om te kunnen bieden op de kavels 21934-3 t/m 21934-6 vragen wij een kopie van geldig legitimatiebewijs en een borgsom ter hoogte van € 50.000,- of een bankgarantie ter hoogte van de borgsom

Borgstelling SFN Zenith N.O.P en Aquila SFN
Om deel te nemen aan deze veiling dient u zich aan te melden voor ‘kavels met een hoge waarde’. Via deze link kunt u zich registreren. Daarnaast vragen wij een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Om te kunnen bieden op kavels 21934-1 en 21934-2 is een borgsom ter hoogte van € 250.000,- of een bankgarantie ter hoogte van de borgsom noodzakelijk.

Het opgeld van de veiling bedraagt 4%

Klik hier om u aan te melden voor de veiling.

Borgsom
De complete borgsom verwachten wij op onderstaand rekeningnummer, voordat u gaat bieden. De borgsom kunt u overmaken op de rekening van Stichting Derdengelden BVA Auctions. IBAN: NL35ABNA0491548788. Onder vermelding van uw gebruikersnaam en dossiernummer: 201617693.Na afloop van de veiling en eventuele toewijzing ontvangt u deze borgsom zo spoedig mogelijk retour.

Zodra de borgsom is ontvangen op bovengenoemde rekening, krijgt u toegang tot de veiling en kunt u bieden op de betreffende kavels. Wij nemen hiervoor zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bankgarantie
Indien u middels bankgarantie wilt bieden op 'kavels met hoge waarde' verwachten wij uiterlijk woensdag 21 september voor 10.00uur de bankgarantie (binnenkort online) van uw bank te mogen ontvangen. Graag ontvangen wij de bankgarantie per fax naar: +31 (0)33 46 000 79 of per e-mail naar bidaccess@bva-auctions.com. Na verificatie wordt direct biedtoegang verstrekt en nemen wij contact met u op ter bevestiging.

U kunt zich tot maximaal 24 uur voor het sluiten van de veiling – dus uiterlijk 20 september tot 17.00 uur – aanmelden voor de veiling indien u gebruik maakt van een bankgarantie.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31 33 460 00 75

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 14 september 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 21 september 2016 om 14:00 uur
Kijkdag(en) maandag 19 september 2016 van 14:00 uur tot 18:00 uur
(Plan route)

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Afhalen van de kavels geschiedt op afspraak. BVA zal contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 17.00 uur op de dag voor sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen