• Home
  • Heren- & en dameshorloges

Heren- & en dameshorloges

Overzicht

Online veiling van o.a.: Collectie herenhorloges met merken zoals Alpina, Emporio Armani, Seiko, Tommy Hilfiger en Diesel. Tevens diverse dameshorloges van de merken Seiko, Frederique Constant en Guess.

Belangrijke informatie

Goederen worden gratis thuisbezorgd binnen heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België. Bij de kavelomschrijving staat meer informatie over de wijze van bezorging van uw kavel.

Wij verzoeken u vriendelijk de betaling voor donderdag 29 september 2016 te voldoen. U ontvangt de gekochte goederen 5 werkdagen na de uiterlijke betalingsdatum

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 14 september 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf zondag 25 september 2016 om 20:30 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
woensdag 14 september 2016 van 13:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Kijkdag 2
donderdag 15 september 2016 van 13:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Betaling enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie het Contact en vragen