• Home
  • Goede doelen veiling Twente voor Twente

Goede doelen veiling Twente voor Twente

Overzicht

Online goede doelen veiling in opdracht van Twente voor Twente van diverse ter beschikking gestelde zaken w.o.: schoenen, shirts, wedstrijdtickets, activiteiten, etc.

Belangrijke informatie

Over Twente voor Twente
Wij, de gezamenlijke supportersverenigingen en Twente, verenigt! zijn de laatste anderhalf jaar getuige geweest van de donkerste periode in de historie van onze club. Een periode waarin wij en u, als hartstochtelijk fan van FC Twente, klap op klap en dreun op dreun kregen te verwerken.

We moeten, kunnen en willen echter niet blijven hangen in het verleden. Gezamenlijk met hernieuwde energie en elan de toekomst tegemoet is het devies. Daarvoor bundelen we de krachten: Twente voor Twente!

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 21 juli 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 25 juli 2016 om 20:30 uur
Ophaaldag(en) Locatie : x , Online, Nederland (Plan route)


zondag 31 juli 2016 van 12:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Ophalen geschiedt tijdens de open dag van FC Twente in de Grolsch Veste. De exacte locatie staat na sluiting van de veiling op de website www.twentevoortwente.nl/veiling
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Populair in deze veiling