• Home
  • La Place diverse vestigingen te Alkmaar (1/2)

La Place diverse vestigingen te Alkmaar (1/2)

Overzicht

Openbare online veiling i.o.v. La Place wegens verhuizing en sluiting van filiaal, o.a.: Polin Inschietoven, Woodstone bakoven, planeetmenger, Eurofours oven, Foster koelkast en vrieskast, Cafina / Melitta koffiemachine, RVS spoeltafel, koelvitrine, RVS (mobiele) werktafels, buffettafels, bistrosets, stamtafels, terrasmeubilair, decoratie, etc.

Belangrijke informatie

Bekijk ook deze veiling in Alkmaar
La Place diverse vestigingen te Alkmaar (2/2)

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 13 oktober 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 18 oktober 2016 om 15:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Lorentzstraat 8, 1821 BR Alkmaar, Nederland (Plan route)


woensdag 26 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen