• Home
  • Classic Collectables te Emmeloord

Classic Collectables te Emmeloord

Overzicht

Openbare online veiling van verzamelobjecten, o.a.: Jukeboxen, speelautomaten, kermispaarden, neonreclame's, beelden, reclameborden, affiches, meubels , klokken, grammofoons, nummerborden, botsauto's, radio's, bandrecorders, gokkasten, Amerikaanse koelkasten, blikken speelgoed, modelauto's, trapauto's, automobilia, design, videogames, kermisobjecten, filmposters, schilderijen, benzinepompen, pinup beelden etc.

Belangrijke informatie

Bekijk ook deze veilingen in Emmeloord
Klassieke brommers en fietsen te Emmeloord
Classic & Sports Cars

Deze veiling wordt georganiseerd in samenwerking met Classic Car Auctions.
Classic Car auctions biedt op hun site meer informatie over de auto's in deze veiling.
Ook als u zelf uw klassieker wilt verkopen bent u bij hen aan het juiste adres.

Bezoek de site van Classic Car

Veilinggegevens

Start veiling zaterdag 10 september 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 27 september 2016 om 19:00 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
zaterdag 10 september 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Kijkdag 2
vrijdag 23 september 2016 van 12:00 uur tot 20:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Havenstraat 12-14, 8304 AH Emmeloord, Nederland (Plan route)


vrijdag 07 oktober 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen