• Home
  • Exclusieve horloges en sieraden te Amersfoort

Exclusieve horloges en sieraden te Amersfoort

Overzicht

Online faillissementsveiling in opdracht van curator mr. G. A. de Wit (Guido de Wit advocaten) inzake Eezado B.V. h.o.d.n. Zeitsen Juwelier te Castricum en curator mr. H. C. M. Hendriks (KBS Advocaten) inzake het faillissement van dhr J.S. Jacobs en mevr J. Brink, o.a.: Exclusieve horloges, armbanden, colliers, ringen, hangers, oorsieraden van gerenommeerde merken w.o.: Jaeger Le Coultre, Bijoux Jacques, Rolex, Gucci, etc.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 21 september 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 27 september 2016 om 19:00 uur
Kijkdag(en) woensdag 21 september 2016 van 13:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Bezichtiging geschiedt op aanvraag. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 19 september 2016 voor 12.00uur.
Afspraak maken?
Klik hier.

Ophaaldag(en) Locatie : Kryptonweg 8 (Hal 2), 3812 RZ Amersfoort, Nederland (Plan route)


dinsdag 04 oktober 2016 van 12:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen