• Home
  • Asbest & Combi Services B.V. te Rotterdam (1/2)

Asbest & Combi Services B.V. te Rotterdam (1/2)

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. pandhoudster, o.a.: Pallet- zwaarlaststellingen, zeecontainers, bouwhekken, steigermaterialen, entresolvloer, heftruck, stroomverdeelkasten, bouwlampen, snoeren en kabels, (elektrisch) handgereedschap, beschermingskleding, ademluchtapparatuur, voorraden asbestverwijderingsmaterialen, decontaminatiewagens, schaftwagens, mobiele compressors, bedrijfsauto, afval containers, kantoormeubilair, keukeninventaris, ICT w.o.: desktops, laptops, printers, etc.

Belangrijke informatie

Voorafgaand aan de veiling 23078 heeft de opdrachtgever (ING bank) een SC 540 gecertificeerd bedrijf opdracht gegeven om een NEN 2991 kleefmonster onderzoek uit te voeren in beide bedrijfspanden. Na advies is er voor beide bedrijfspanden een volledig inventarisatie rapport opgemaakt en zijn stappen ondernomen door een gecertificeerd Asbest Saneringsbedrijf. De locaties zijn vervolgens vrijgegeven voor het veilig verkopen van de activa. De koper koopt op eigen risico en kan BVA-Auctions of de opdrachtgever nimmer aansprakelijk stellen, ook niet wanneer er schade of gevolgschade ontstaat door enig handelen door- of namens de koper. Kopers ondertekenen voorafgaand aan het ophalen van de kavels, voor akkoord voor deze voorwaarden.

Bekijk ook deze veiling in Rotterdam
Asbest & Combi Services B.V. te Rotterdam (2/2)

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 22 december 2016 om 13:00 uur
Sluiting vanaf maandag 02 januari 2017 om 18:00 uur
Kijkdag(en) donderdag 22 december 2016 van 09:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Gouderakstraat 9, 3079 DB Rotterdam, Nederland (Plan route)


dinsdag 10 januari 2017 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen