• Home
  • Gereedschap en machines te Weerselo (1/2)

Gereedschap en machines te Weerselo (1/2)

Overzicht

Online veiling van gereedschap en machines voor de vakman en de betere klusser, o.a.: autogereedschap, elektrisch en accugereedschap, handgereedschap, gereedschapstoebehoren, meetgereedschap, gereedschapsets, tuingereedschap, machines, etc. merken w.o. : Makita, De Walt, Bosch, Hitachi, Powerplus, etc.

Belangrijke informatie

Bekijk ook deze veiling in Weerselo
Gereedschap en machines te Weerselo (2/2)

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 15 september 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 21 september 2016 om 19:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Zandhaarweg 24, 7595 KM Weerselo, Nederland (Plan route)


donderdag 29 september 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen