• Home
  • Stal Baesterhoef te Oost-, West- en Middelbeers

Stal Baesterhoef te Oost-, West- en Middelbeers

Overzicht

Openbare online veiling in opdracht van Stal Baesterhoef wegens bedrijfsverhuizing, o.a.: Paarden w.o.: veulens, jaarlingen, sportpaarden.

Belangrijke informatie

In opdracht van Stal Baesterhoef wordt een unieke collectie dressuurpaarden online geveild. Stal Baesterhoef heeft in de periode 2011 tot en met 2016 geïnvesteerd in dressuurpaarden uit de beste Nederlandse sportstammen. Als gevolg van een bedrijfsverhuizing komen nu de diverse jonge ster, keur, elite, EPTM en IBOP merries met nafok te koop. Daarnaast worden ook enkele goed bereden (en goed geteste) sportpaarden geveild.

Ophalen
Let op! Het ophalen van de paarden geschiedt afspraak, BVA neemt hiervoor contact met u op.
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Gunproces
De veilingen van BVA Auctions zijn transparant en verlopen onder toezicht van een notaris. Bij verkoop van dieren wordt er altijd onder voorbehoud van gunning geveild. Dat houdt in dat na het sluiten van de veiling, de opdrachtgever biedingen op de kavels zal beoordelen. Hierbij wordt zorgvuldig beslist of deze kavels al dan niet toegewezen worden aan de hoogste bieder.

Veilinggegevens

Start veiling zaterdag 08 oktober 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 17 oktober 2016 om 18:00 uur
Kijkdag(en) zaterdag 08 oktober 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Bezichtiging van de paarden geschiedt op aanvraag. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 oktober 2016 voor 12.00uur.
Afspraak maken?
Klik hier.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen