• Home
  • Sanitair en verwarming te Nijkerk

Sanitair en verwarming te Nijkerk

Overzicht

Online veiling van, o.a.: Radiatoren, sanitair, installatie materiaal, spiegels, wastafels, wandcloset, partijen sanitair, buitenkranen, etc.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 22 september 2016 om 14:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 29 september 2016 om 19:00 uur
Kijkdag(en) donderdag 22 september 2016 van 10:00 uur tot 13:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Nijverheidsstraat 41, 3861 RJ Nijkerk, Nederland (Plan route)


donderdag 06 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen