• Home
  • Equipment auction te Herenthout (België)

Equipment auction te Herenthout (België)

Overzicht

Openbare online veiling van, o.a. : John Deere 7710 tractor, Yanmar minitractor, Hyster heftruck, hoogwerkers, houtklievers, rolcontainers, elektrische houtzagen.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 30 september 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 06 oktober 2016 om 16:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 30 september 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Moerbroek 25 , 2270 Herenthout, België (Plan route)


donderdag 13 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank of per PIN/bancontact mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt Bvba te Brussel.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Moerbroek 25, 2270 Herenthout. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen