• Home
  • Zuidmarkt V.O.F. Supermarkt te Gennep

Zuidmarkt V.O.F. Supermarkt te Gennep

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. curator dhr mr. J. Hellendoorn, (TRC Advocaten) van bedrijfsmiddelen uit het faillissement van Zuidmarkt V.O.F. Supermarkt te Gennep, o.a.: Koelvriescel, RVS werkbanken, vrieskisten, koelmeubelen, broodrekken, gehaktmolen, weegschalen, kantoorinterieur, sealmachine, supermarktstellingen, etc.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 22 september 2016 om 13:00 uur
Sluiting vanaf maandag 26 september 2016 om 16:00 uur
Kijkdag(en) donderdag 22 september 2016 van 10:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Willem Boyeweg 118, 6591 ZZ Gennep, Nederland (Plan route)


dinsdag 04 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen