• Home
  • Restaurant Puur Lokaal te Arnhem

Restaurant Puur Lokaal te Arnhem

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. curator mevr. M. ter Hart, (DAAN Advocatuur & Notariaat) van bedrijfsmiddelen uit het faillissement van Restaurant Puur Lokaal te Arnhem, o.a.: Koelcel, Julabo snelkoeler/ snelwarmer, tapinstallatie, ovens, koelkasten, vriezers, koelvitrines, pinapparatuur, snijmachine, airco’s, meubels, decoratie, partijen w.o. speciaal bier, wijn, etc.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 21 september 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 26 september 2016 om 18:00 uur
Kijkdag(en) woensdag 21 september 2016 van 14:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : De Dorpsbrink 3, 6813 CH Arnhem, Nederland (Plan route)


maandag 03 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen