• Home
  • Meubelzaak Le cadeau te Halsteren (1/4)

Meubelzaak Le cadeau te Halsteren (1/4)

Overzicht

Online executieveiling van de bedrijfsmiddelen van V.O.F. Le cadeau, o.a.: Eettafels, eetkamerstoelen, fauteuils, boekenkasten, tv dressoirs, bijzettafels, tuinmeubelen, verlichting, woonaccessoires, wanddecoratie van Rivièra Maison en Riverdale.

Veilinggegevens

Start veiling zaterdag 15 oktober 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 17 oktober 2016 om 18:00 uur
Kijkdag(en) zaterdag 15 oktober 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Halsterseweg 56, 4661 KP Halsteren, Nederland (Plan route)


woensdag 26 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Kavels van meerdere ophaaldagen
Wanneer u kavels heeft gekocht in meerdere veilingen van Le Cadeau kunt u van beide ophaaldagen (26 en 27 oktober) gebruik maken indien gewenst. Uitgezonderd kavels genummerd vanaf 9000. Deze dienen op daarvoor bestemde ophaaldag opgehaald te worden.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen