• Home
  • Alles Voor Tuinen B.V. te Huizen

Alles Voor Tuinen B.V. te Huizen

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. curator dhr. mr. H. M. Eijking, (Advocatenkantoor Eijking) van bedrijfsmiddelen uit het faillissement van Alles Voor Tuinen B.V., partijen met: Gardena accessoires, WOLF-Garten, bloem/plantenbakken, kweekkasten, zwembad-accessoires, HP computers/laptops, etc.

Veilinggegevens

Start veiling maandag 26 september 2016 om 18:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 29 september 2016 om 18:15 uur
Kijkdag(en) maandag 26 september 2016 van 16:00 uur tot 17:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Ambachtsweg 28, 1271 AM Huizen, Nederland (Plan route)


woensdag 05 oktober 2016 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen