• Home
  • Van Waning Bouw B.V. te Berkel en Rodenrijs

Van Waning Bouw B.V. te Berkel en Rodenrijs

Overzicht

Online veiling i.o.v. Van Waning Bouw B.V. wegens het verhuizen van het complete bedrijf. In deze veiling o.a.: Uitvoerdersunit, partijen met ladders, trappen, kniklichtmasten, metalen, etc.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 16 september 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 22 september 2016 om 18:30 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Industrieweg 49, 2651 BC Berkel en Rodenrijs, Nederland (Plan route)


woensdag 28 september 2016 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen