• Home
  • Meubelen en decoratieartikelen te Herenthout

Meubelen en decoratieartikelen te Herenthout

Overzicht

Online veiling van, o.a.: Tv dressoirs, boekenkasten, eettafels, salontafels, banken, sierkussens, beddengoed, decoratie, etc.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 29 september 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 05 oktober 2016 om 19:15 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Moerbroek 25 , 2270 Herenthout, België (Plan route)


woensdag 12 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank of per PIN/bancontact mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt Bvba te Brussel.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Moerbroek 25, 2270 Herenthout (BE). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie het FAQ