• Home
  • Consumentengoederen (Domeinen Roerende Zaken) Amersfoort

Consumentengoederen (Domeinen Roerende Zaken) Amersfoort

Overzicht

Online veiling i.o.v. Domeinen Roerende Zaken (Ministerie van Financiën), o.a.: Muziekinstrumenten, DJ-apparatuur, tuin- en parkmachines, kleding, hengelsport artikelen, ijsmachines, werkplaatsinrichting, etc.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 29 september 2016 om 11:00 uur
Sluiting vanaf zondag 02 oktober 2016 om 18:30 uur
Kijkdag(en) donderdag 29 september 2016 van 08:00 uur tot 10:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Kryptonweg 8 (Hal 1), 3812 RZ Amersfoort, Nederland (Plan route)


vrijdag 07 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank of per PIN mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Een aantal van de goederen die wij voor de Domeinen veilen zijn in beslag genomen door Justitie of andere opsporingsinstanties. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 100% compleet zijn en optimaal functioneren.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen