• Home
  • Toyota Celica Custombuild te Herentals (België)

Toyota Celica Custombuild te Herentals (België)

Overzicht

Openbare online veiling van een Toyota Celica Liftback uit 1978.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 14 oktober 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 20 oktober 2016 om 19:30 uur
Kijkdag(en) vrijdag 14 oktober 2016 van 13:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Bezichtiging geschiedt op aanvraag, u ontvangt het adres van deze veiling na de aanvraag. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 12 oktober 2016 voor 12.00uur.
Afspraak maken?
Klik hier.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt Bvba te Brussel.

Let op! Ophalen van deze kavels geschiedt op afspraak. BVA zal hiervoor contact met u opnemen.

Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN/bancontact te betalen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Moerbroek 25, 2270 Herenthout. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen