• Home
  • Rijdend materieel te Kwadijk en Amsterdam

Rijdend materieel te Kwadijk en Amsterdam

Overzicht

Openbare veiling van goederen o.a. afkomstig uit reorganisatie van B.Q. de Ruijter en Duiker gevestigd te Amsterdam, o.a. Liebherr mobiele telekraan, DAF bakwagen, DAF trekker met kraan en Mercedes trekker

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 27 september 2016 om 14:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 05 oktober 2016 om 18:45 uur
Kijkdag(en) dinsdag 27 september 2016 van 10:00 uur tot 13:00 uur
(Plan route)
Let op! Kavels 1 t/m 4 bevinden zich op een locatie te Amsterdam, kavels 9 t/m 16 bevinden zich op een locatie te Zaandam. Het is mogelijk het kavel te bezichtigen op de aangegeven datum maar hiervoor is een aanmelding verplicht. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 26 september 2016 voor 15.00 uur.
Aanmelding geschiedt per mail (klik hier).

Ophaaldag(en) Locatie : Fortweg 3, 1471 EB Kwadijk, Nederland (Plan route)


vrijdag 14 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Let op! Kavels 1 t/m 4 bevinden zich op een locatie te Amsterdam, kavels 9 t/m 16 bevinden zich op een locatie te Zaandam. Ophalen van deze kavels geschiedt op afspraak. Bva zal hiervoor contact met u opnemen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen