• Home
  • Ontfront kleding BV te Amersfoort

Ontfront kleding BV te Amersfoort

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. curator mevr. mr. M. E. J. Claessens, (Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen LLP) van bedrijfsmiddelen uit het faillissement van Ontfront kleding BV, herenkleding w.o.: Schoenen, kostuums, pantalons, overhemden, sweatshirts, etc.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 22 september 2016 om 11:00 uur
Sluiting vanaf maandag 26 september 2016 om 21:00 uur
Kijkdag(en) donderdag 22 september 2016 van 08:00 uur tot 10:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Kryptonweg 8 (Hal 1), 3812 RZ Amersfoort, Nederland (Plan route)


vrijdag 30 september 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank of per PIN mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen