• Home
  • Stellingmateriaal, aggregaten en emballage (Domeinen Roerende Zaken) te ...

Stellingmateriaal, aggregaten en emballage (Domeinen Roerende Za...

Overzicht

Online veiling i.o.v. Domeinen Roerende Zaken (Ministerie van Financiën), bestaande uit o.a.: stellingmaterialen, aggregaten en emballage.

Belangrijke informatie

Let op! Afvoeren geschiedt op afspraak van maandag 26 september 2016 tot en met donderdag 29 september 2016. Van deze afvoertermijn kan niet worden afgeweken. Nadat het kavel is gegund neemt Domeinen Roerende Zaken contact op voor het maken van een afspraak.
Indien het aanbod niet (tijdig) wordt afgevoerd dan zullen de kosten hiervan worden verhaald op de kopende klant.
Let op! Betaling enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen. De betalingstermijn van deze kavel is 48 uur na ontvangst van de factuur.

Veilinggegevens

Start veiling maandag 26 september 2016 om 12:00 uur
Sluiting vanaf maandag 26 september 2016 om 18:00 uur
Kijkdag(en) maandag 26 september 2016 van 10:00 uur tot 11:00 uur
(Plan route)
Bezichtiging geschiedt o.b.v. rondleiding. Aanvang 10.00uur. Om u aan te melden hebben we de volgende gegevens nodig:
- naam, adres, postcode en woonplaats van alle bezoeker(s);
- naam, adres, postcode en woonplaats van de firma(s) die hij/zij vertegenwoordigt;
- telefoonnummer(s) van alle bezoeker(s).

Aanmelden kan tot uiterlijk 23 september 2016 voor 17.00 uur per mail.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Een aantal van de goederen die wij voor de Domeinen veilen zijn in beslag genomen door Justitie of andere opsporingsinstanties. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 100% compleet zijn en optimaal functioneren.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Voor aanvullende diensten, zoals het transporteren en/of demonteren van kavels, kunt u terecht op onze informatiepagina. Op deze pagina staat een overzicht van bedrijven waar onze klanten regelmatig gebruik van maken.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Populair in deze veiling