• Home
  • Woondecoratie te Leiden – BVA Woonweken

Woondecoratie te Leiden – BVA Woonweken

Overzicht

Onderstaande veilingen zijn onderdeel van de BVA Woonweken. Je kunt alle producten uit deze veilingen ophalen op locatie of laten thuisbezorgen door Transporteur Leko.

Verlichting te Leiden
Modern meubilair te Leiden

Hoe kan je de producten thuis laten bezorgen?
Op elke kavelpagina staat een button met de tekst 'BVA bezorging'. Je vult het kavelnummer of -nummers in die je thuisbezorgd wilt hebben en je krijgt direct een bezorgtarief te zien. Als je daarmee akkoord gaat, kan je het bezorgproces verder afronden. Veel plezier met jouw aankoop!

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 12 oktober 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf zondag 16 oktober 2016 om 21:15 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Rooseveltstraat 49, 2321 BL Leiden, Nederland (Plan route)


maandag 24 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank of per PIN mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen