• Home
  • Exclusieve voertuigen te Amersfoort

Exclusieve voertuigen te Amersfoort

Overzicht

Online executieveiling i.o.v. gerechtsdeurwaarders en incasso Oude Elferink van personenauto’s van merken w.o.: ‘Mercedes Benz – Rolls Royce – VW – Triumph’, etc.

Belangrijke informatie

In deze veiling wordt er per kavel een Handling-Fee van 125 euro berekend.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 25 november 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 29 november 2016 om 18:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 25 november 2016 van 09:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Ophalen van deze kavels geschiedt op afspraak. BVA zal hiervoor contact met u opnemen.

Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Voor aanvullende diensten, zoals het transporteren en/of demonteren van kavels, kunt u terecht op onze informatiepagina. Op deze pagina staat een overzicht van bedrijven waar onze klanten regelmatig gebruik van maken.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen