• Home
  • Partij camouflagenetten (Domeinen Roerende Zaken) te Coevorden

Partij camouflagenetten (Domeinen Roerende Zaken) te Coevorden

Belangrijke informatie

Let op! Het afvoeren van deze kavel geschiedt op afspraak op werkdagen van maandag 31 oktober 2016 t/m vrijdag 4 november 2016. Van deze afvoertermijn kan niet worden afgeweken. Nadat het kavel is gegund neemt Domeinen Roerende Zaken contact op voor het maken van een afspraak. Indien het aanbod niet (tijdig) wordt afgevoerd dan zullen de kosten hiervan worden verhaald op de kopende klant.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 18 oktober 2016 om 13:00 uur
Sluiting vanaf maandag 24 oktober 2016 om 18:00 uur
Kijkdag(en) dinsdag 18 oktober 2016 van 10:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)
Bezichtiging vindt plaats in de vorm van een rondleiding. Deze start om 10.00 uur. Aanmelding is noodzakelijk, meld u aan o.v.v. uw naw gegevens voor donderdag 13 oktober 2016 om 10.00 uur
klik hier. Er geldt legitimatieplicht op de kijklocatie.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen

Populair in deze veiling