• Home
  • Herenkostuums & kledingrekken te Vught

Herenkostuums & kledingrekken te Vught

Veilinggegevens

Start veiling zaterdag 15 oktober 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 18 oktober 2016 om 20:30 uur
Kijkdag(en) zaterdag 15 oktober 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Let op! Het is niet toegestaan de kleding te passen tijdens de kijkdag. Houdt u hier rekening mee alvorens af te reizen.

Ophaaldag(en) Locatie : De Schakel 6, 5261 LL Vught, Nederland (Plan route)


dinsdag 25 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Ophalen van kavels 76 t/m 84 geschiedt tussen 15.00 en 16.00 uur.
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen