• Home
  • Trendy Italiaanse horloges te Leiden

Trendy Italiaanse horloges te Leiden

Overzicht

Online faillisementsveiling i.o.v. curator mr. A.G. Moeijes verbonden aan Tanger advocaten. Diverse nieuwe producten o.a.: herenhorloges, dames-/unisexhorloges en kinderhorloges van de merken Tutti Milano.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 21 oktober 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 25 oktober 2016 om 20:30 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Rooseveltstraat 49, 2321 BL Leiden, Nederland (Plan route)


woensdag 02 november 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank of per PIN mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Populair in deze veiling