• Home
  • Classic Caravans te Steenwijk

Classic Caravans te Steenwijk

Overzicht

Openbare veiling wegens magazijnopruiming: o.a.: Digue Baronette Welcome, Fokker VFW, Royal, SMV 440, Constructam Comet 6t De luxe, MKP, Wilk Ci Sport, Fiat Barchetta 1.8 16v, Astral Ranger 1175, Aanhangwagen Kieper Lider, Eurocruiser Motorsailertje, etc.

Veilinggegevens

Start veiling zaterdag 15 oktober 2016 om 15:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 20 oktober 2016 om 18:30 uur
Kijkdag(en) zaterdag 15 oktober 2016 van 10:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Koematen 29, 8331 TK Steenwijk, Nederland (Plan route)


zaterdag 29 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen