• Home
  • JCB tractor, Jenz houtversnipperaar (Partnerveiling Karner & Dechow ...

JCB tractor, Jenz houtversnipperaar (Partnerveiling Karner &...

Overzicht

Openbare veiling, georganiseerd door onze partner Karner & Dechow Auktionen, JCB Fastrac 8310 tractor, Jenz HEM 582Z houtversnipperaar

Bekijk het aanbod op de website van Karner & Dechow Auktionen

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 30 augustus 2016 om 12:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 20 oktober 2016 om 10:00 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen