• Home
  • Bouwens van der Boijecollege te Panningen

Bouwens van der Boijecollege te Panningen

Veilinggegevens

Start veiling maandag 10 oktober 2016 om 09:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 11 oktober 2016 om 14:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Dr. Poelsplein 16, 5981 TW Panningen, Nederland (Plan route)


vrijdag 14 oktober 2016 van 09:00 uur tot 13:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.Online veiling wegens verhuizing, o.a.: Vintage producten en meubilair, professionele keramiekoven, hout- en metaalbewerkingsmachines, gereedschap, voorraden metalen en elektromaterialen, kantoormeubilair, werkplaatsinventaris, keukenapparatuur, etc.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen