• Home
  • Metaalbewerkingsmachines en werkplaatsinventaris te Velsen-Noord

Metaalbewerkingsmachines en werkplaatsinventaris te Velsen-Noord

Overzicht

Openbare online veiling in opdracht van SPIE Nederland wegens verhuizing

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 13 oktober 2016 om 09:00 uur
Sluiting vanaf vrijdag 14 oktober 2016 om 16:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Rooswijkweg 301, 1951 ME Velsen-Noord, Nederland (Plan route)


woensdag 19 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Ophaaldag 1 geldt alleen voor de kavels 23818-5 t/m -136 en -166.
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.


donderdag 20 oktober 2016 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Ophaaldag 2 geldt alleen voor de kavels 23818-158 en -159.
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen

Kavels van meerdere ophaaldagen:
Heeft u op uw factuur kavels staan waardoor u op meerdere ophaaldagen wordt verwacht, dan kunt u gebruik maken van ophaaldag 2.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen