• Home
  • Brood en banketbakkerij te Enschede

Brood en banketbakkerij te Enschede

Veilinggegevens

Start veiling maandag 31 oktober 2016 om 11:00 uur
Sluiting vanaf maandag 07 november 2016 om 11:00 uur
Kijkdag(en) maandag 31 oktober 2016 van 09:00 uur tot 10:00 uur
(Plan route)
Bezichtiging geschiedt op aanvraag. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 27 oktober 2016 voor 15.00uur.
Afspraak maken?
Klik hier. Let op! Zeer beperkte parkeergelegenheid.

Ophaaldag(en) Locatie : Perikweg 27 a, 7512 DM Enschede, Nederland (Plan route)


maandag 14 november 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.
Let op! Zeer beperkte parkeergelegenheid.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen