• Home
  • Lunch veiling maandag

Lunch veiling maandag

Overzicht

Online veiling van nieuwe producten die gratis worden thuisbezorgd. Deze week o.a. Kranen w.o. wastafel kranen, Speelgoed zoals My Little Pony suikerhuis, Flex schuurmachine, Hanglamp in model Tenno, Schroefverwijderset, Spycamera in horloge, Messenset, Zonnebrillen, Rosé, Melkschuimer, Drone, Fietsendrager, Multifunctionele binnen sloten, Sinji Wi-Fi camera, Etc.

Kavels worden gratis bezorgd binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België. Bij de kavelomschrijving staat meer informatie over de wijze van bezorging van uw kavel.

Wij verzoeken u vriendelijk uw factuur binnen 3 werkdagen de betaling te voldoen, uiterlijk voor woensdag 16 november 2016.

Veilinggegevens

Start veiling zondag 06 november 2016 om 14:00 uur
Sluiting vanaf maandag 07 november 2016 om 11:00 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen