• Home
  • Wijnbar en Restaurant Quartier Latin uit Leiden te Brummen

Wijnbar en Restaurant Quartier Latin uit Leiden te Brummen

Overzicht

Online veiling van goederen afkomstig uit een faillissement.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 19 oktober 2016 om 16:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 26 oktober 2016 om 15:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Eerbeekseweg 3, 6971 LB Brummen, Nederland (Plan route)


maandag 31 oktober 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank of per PIN mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen