• Home
  • Containers en demontage voertuigen (Domeinen Roerende Zaken) te Soesterberg

Containers en demontage voertuigen (Domeinen Roerende Zaken) te ...

Belangrijke informatie

Wij adviseren u de kijkdag te bezoeken om een inschatting te maken van het aanbod.
Let op! Afvoeren geschiedt op afspraak op werkdagen van wo 9-11-2016 t/m vrijdag vr 18-11-2016 van 09.00 uur tot 15.00 uur.
Voor kavel 30 geldt een afwijkende afvoertermijn namelijk van ma 14-11-2016 t/m vr 25-11-2016 van 09.00 uur tot 15.00 uur.

Van deze afvoertermijn kan niet worden afgeweken. Nadat het kavel is gegund neemt Domeinen Roerende Zaken contact op voor het maken van een afspraak.
Indien het aanbod niet (tijdig) wordt afgevoerd dan zullen de kosten hiervan worden verhaald op de kopende klant.
Betalingstermijn voor deze veiling is 48 uur na ontvangst van de factuur.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 01 november 2016 om 13:00 uur
Sluiting vanaf maandag 07 november 2016 om 18:00 uur
Kijkdag(en) dinsdag 01 november 2016 van 10:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren u deze kavel op de kijkdag te inspecteren alvorens een bod te plaatsen. Voor bezichtiging wordt een rondleiding georganiseerd. Deze start om 10.00 uur. Om aan de rondleiding deel te kunnen nemen is aanmelding vooraf een vereiste. Aanmelding uiterlijk voor ma 31-10-2016 om 10.00 uur. Tevens geldt een legitimatieplicht op de kijklocatie.

Bij de aanmelding opgave van:
• naam, adres, postcode en woonplaats;
• naam, adres, postcode en woonplaats van de firma(s) die u vertegenwoordigt;
• telefoonnummer(s)
Aanmelding geschiedt per mail Klik hier.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Een aantal van de goederen die wij voor de Domeinen veilen zijn in beslag genomen door Justitie of andere opsporingsinstanties. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 100% compleet zijn en optimaal functioneren.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen