• Home
  • Partijen fietsonderdelen, olie, fietsen en winkelgoederen te Houten

Partijen fietsonderdelen, olie, fietsen en winkelgoederen te Houten

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 11 november 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 17 november 2016 om 19:45 uur
Kijkdag(en) vrijdag 11 november 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Nieuwe Schaft 9C, 3991 AS Houten, Nederland (Plan route)


woensdag 23 november 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Het is enkel mogelijk via i-Deal te betalen. Het is niet mogelijk met PIN of contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Let op! Dit betreft een openbare veiling. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. U dient zich vooraf per e-mail aan te melden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen

Populair in deze veiling