• Home
  • Aannemersbedrijf B&I Techniek Nederland B.V. te Barendrecht

Aannemersbedrijf B&I Techniek Nederland B.V. te Barendrecht

Overzicht

Online faillissementsveiling i.o.v. curator mr. H. van der Schouw (Brussaard Advocaten te Oud Beijerland) van bedrijfsmiddelen afkomstig uit het faillissement van B&I Techniek Nederland BV.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 11 november 2016 om 15:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 15 november 2016 om 18:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 11 november 2016 van 10:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Oosteinde 11 z, 2991 LG Barendrecht, Nederland (Plan route)


maandag 21 november 2016 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).B&I Techniek Nederland BV


Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen