• Home
  • Rivièra Maison en Riverdale accessoires & woonmeubilair

Rivièra Maison en Riverdale accessoires & woonmeubilair

Overzicht

Online executieveiling van de bedrijfsmiddelen van V.O.F. Le cadeau, o.a.: Eettafels, eetkamerstoelen, fauteuils, boekenkasten, tv dressoirs, bijzettafels, tuinmeubelen, verlichting, woonaccessoires, wanddecoratie van Rivièra Maison en Riverdale.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 04 november 2016 om 17:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 09 november 2016 om 18:00 uur
Ophaaldag(en) Locatie : Kryptonweg 8 (Hal 2), 3812 RZ Amersfoort, Nederland (Plan route)


dinsdag 15 november 2016 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Let op! Betaling is enkel per bank of per PIN mogelijk. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Wanneer in een faillissements- of executieveiling computers worden aangeboden, worden deze uitgeleverd zonder programmatuur (software).

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen